KFI disszeminációs online konferencia

Teljesítse disszeminációs kötelezettségét / KFI projektje eredményeinek széleskörű terjesztését online konferenciánkon!

15 százalékponttal (15%-os disszeminációs bónusszal) növelte a támogatási intenzitást alábbi GINOP / GINOP Plusz, vagy VEKOP pályázati projektjében?

  • GINOP (GINOP-2.1.6-16 Exportképes innovatív termékek fejlesztésének támogatása az innováció vezérelt exportbővítés érdekében; GINOP-2.1.7-15 Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés; GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében)
  • GINOP Plusz (GINOP Plusz-2.1.1-21 Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése; GINOP Plusz-1.1.2-21 Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása; GINOP Plusz-1.3.1-21 Zöld Nemzeti Bajnokok” – A zöldgazdaság területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztésének támogatása)
  • VEKOP (VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása; VEKOP-2.1.7-15 Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés; VEKOP-2.2.1-16 Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések)

A 15%-os disszemináció kapcsán vállalt projekt K+F eredményeinek széles körű terjesztése kötelező konferenciák, publikációk, nyílt hozzáférésű adattárak, ingyenes vagy nyílt forráskódú szoftverek útján, melyek megvalósulását a GFP IH helyszíni ellenőrzései alkalmával vizsgálható és az NKFIH honlapján publikálandó.

A projekt K+F eredményeinek széles körű terjesztése a projekt fizikai befejezése utáni napon kezdődik meg (az útmutató hatályba lépését megelőzően fizikailag befejezett projektek esetében az útmutató közzétételét követő 30. napon). Amennyiben megállapítást nyer, hogy a széles körű terjesztési kötelezettség megvalósíthatósága nem teljesíthető, a megítélt támogatás a disszeminációs bónusz (15%) értékével csökkentésre és visszakövetelésre kerülhet.

Ne veszítsen 10-20 vagy még több millió Ft támogatást! Teljesítse disszeminációs kötelezettségét online konferenciánkon!

Ha szeretne részletes tájékoztatót és értesítést kapni a következő KFI disszeminációs konferencia időpontjáról, kérjek töltse ki az alábbi rövid ürlapot! Köszönjük.